DE KUREN VAN VERSCHUEREN

Na meer dan 1200 voorstellingen is dit blijspel een echte klassieker geworden. 'De Kuren Van Verschueren' werd met veel succes  gespeeld in talrijke theaterzalen over gans Vlaanderen.

Als u op zoek bent naar een 'lachstuk,' een pittige klucht, dan moet u niet langer twijfelen!

Gust Verschueren besluit zijn beste vriend Omer, een verstokte en ietwat sullige vrijgezel, te introduceren bij het 'vrouwelijk schoon.' Hij nodigt een callgirl uit om hem de 'fijne kneepjes' te leren, maar geeft per ongeluk zijn eigen adres op,... En dan gaan de poppen pas écht aan het dansen. Of denkt u misschien dat zijn echtgenote Maria erg opgezet is met de onverwachte visite?

Niemand kon ooit vermoeden dat deze deurenkomedie zoveel succes zou oogsten. De lachsalvo's van de toeschouwers, over de jaren heen, zijn echt niet te tellen.. En dat de 1000ste voorstelling een feest werd, daar kon je zeker van op aan! Feestelijke voorstelling, in aanwezigheid van de auteur, alsook een delegatie van de pers, was er bij ABC Theater in Herentals.

Op eenvoudig verzoek stuurt de auteur u met plezier het script ter lezing toe.

En wanneer hij uitgenodigd wordt op één van de voorstellingen, zal hij er alles aan doen om erbij te zijn, als zijn agenda dit toelaat.

Foto: 't Familietheatertje Kapellen

Rolverdeling: 5 dames + 3 heren

 

Teaser bekijken? Klik HIER

 

DE 1000ste VOORSTELLING VAN 'DE KUREN VAN VERSCHUEREN' GING DOOR BIJ:

ABC THEATER, KOSHCAMPUS, PODIUMZAAL, COLLEGESTRAAT 46 IN HERENTALS OP 21 MAART 2015 OM 20U


Cast en crew, ABC Theater Herentals, 21/03/2015

(foto's: Nicole Verstrepen)