ROULETTE MET DE DUIVEL

Roulette is een gevaarlijk spel, vooral de alom gekende variatie die uit Rusland kwam overgewaaid. Dat niet alleen het 'spel' enorm beangstigend kan overkomen, maar ook de inzet, wordt overduidelijk wanneer een aan de grond zittend echtpaar het bezoek krijgt van een gefortuneerde, helse, gezant. Hoever kan je gaan,...?

Thriller in twee korte scènes.

 

Foto: Eenakterfestival Brokstukken, Toneelhuis LFA op 1/3/2015 in ECI Cultuurfabriek, Roermond (NL)

Cast: Sander Sieswerda, Petra Jonker (zie foto) en Maurice Lamers (foto onder)

Rolverdeling: 1 dame + 2 heren

Uitgegeven bij Auteursbureau ALMOVROLIJK KERSTFEEST

Op een parking van een supermarkt komen de personages mekaar tegen. Er wordt gepraat en gezellig gekeuveld. Tot iemand een vrouw op de grond ziet zitten. Ze zit te bedelen. Sommigen vinden het een schande, anderen willen haar helpen. Per slot van rekening is het bijna Kerstmis.

Rolverdeling: 3 dames + 4 heren

Uitgegeven bij Auteursbureau ALMO


DE MAAGD VAN SCHIZOFRENIA

De allerlaatste "overlevende" vampier van de Schizofreniadynastie kent zeer moeilijke tijden. Niet alleen lijken alle maagden volledig uitgestorven te zijn, maar bovendien blijkt de kwaliteit van de moderne ketchup enorm achteruit te gaan. Een professor in de vampirologie verschijnt wanneer de nood het hoogst blijkt te zijn. Iedereen weet natuurlijk wat dat betekent, maar of de redding inderdaad zo dichtbij is...???

Rolverdeling: 1 dame + 2 heren

Uitgegeven bij Auteursbureau ALMO